18/12/06

Els aparcaments

"Los y las vecinas de las avenidas Blasco Ibáñez y Ausiàs March prodrán continuar aparcando sus vehículos, durante el periodo de obras, en las diferentes zonas de estacionamiento público y en superficie que el Ayuntamiento de Alaquàs habilitará en los alrededores de esta zona, pensadas sobre todo para los y las propietarias de vehiculos que viven o frecuentan esta zona y para favorecer además la continuidad de la actividad comercial" (Gaseta d'Alaquàs, núm. 9, pàg. 4)



Un dels temes amb els que el Sr. Alcalde ha jugat ha sigut creant confusió respecte a les places d'aparcaments. Estem d'acord amb el fet que el vianant ha de ser prioritari, però no podem per això fer un poble sense cotxes, perquè els usem i molt. Hem de combinar les dues coses per tal que es puga caminar però també aparcar, especialment en les zones comercials.

L'alcalde Alarte ha dit en diverses ocasions que es creen noves places d'aparcament i són gratuïtes i per a sempre. Però en primer lloc, i com es veu al text de la Gaseta d'Alaquàs, número 9, on s'explica el projecte de reforma de les avingudes, les noves places son "DURANTE EL PERIODO DE OBRAS"!!!!
A més, es creen algunes places noves però se'n lleven moltíssimes en Blasco Ibáñez!! I de les que se'n creen ni són gratuïtes, ja que l'aparcament de Ramon y Cajal està llogat per l'Ajuntament, i HO PAGUEM TOTS AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS, i l'aparcament d'Alcoi-Dr. Sabater és un solar que es convertirà en Centre d'Especialitats quan la Conselleria de Sanitat vullga. Per tant NI GRATUÏTES NI PER A SEMPRE!!

No hay comentarios: