18/12/06

Inici

Tot va començar el 6 d'octubre de 2005, quan es va exposar i presentar el projecte remodelació de les Avingudes Blasco Ibáñez i Ausiàs March d'Alaquàs. El projecte, presentat a bombo i plateret, suposava la reforma completa de l'antiga carretera de Torrent a València, que havia quedat integrada en el centre del poble i que suposava un volum de trànsit de vehicles excessiu per a la zona.

No pensàvem en aquell moment que, mesos després, parlariem de la reforma de les avingudes i no acabariem de relatar despropòsits en la seua execució. Fins al punt d'haver d'explicar-los a tot el món com a exemple a evitar.

Esperem no deixar-nos res en el calaix, i relatar tot allò que voliem. Se'ns podrà acusar d'excesivament crítics, de primmirats, de fixar-nos en detalls massa concrets. Podria ser. Però amb els diners que ha costat no poden presentar-se les errades considerables que les veïnes i veïns de la zona, els comerciants i les persones que hi treballen, han patit i encara pateixen amargament. I en alguns aspectes ho continuaran patint per sempre, perquè, i eixe és un dels problemes més grossos, l'economia municipal ha quedat tan arrasada que es tardaran dècades en poder millorar el que s'ha desfet.

No hay comentarios: